Een mooie dag begint met een goede voorbereiding. Daarom vinden we het prettig om van te voren te weten hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen verwachten. Ook in verband met de bereiding van de hapjes en drankjes. Volg onderstaande link en meld je aan.

Hartelijk bedankt alvast.

AANMELDEN VOOR PROEVEN EN FIETSEN OP ZATERDAG 21 MEi

Je gegevens worden alleen gebruikt voor deze fietstocht. Daarna verwijderen we ze. Gegevens worden niet aan sponsoren of derden verstrekt.

Jouw bijdrage aan het goede doel

Deelname aan de fietstocht kost €15,00 per persoon (kinderen tot en met 12 jaar voor de helft). Dat bedrag is inclusief de proeverijen onderweg, waarvoor je voor vertrek bonnetjes ontvangt. Meer betalen mag altijd, denk aan het goede doel! Om op de dag zelf snel van start te kunnen gaan hebben we het liefst dat je van te voren of ter plekke contant betaalt. Pinnen kan eventueel.

Mocht je op het laatste moment besluiten deel te willen nemen, dan kan dat natuurlijk.

Heb je het bovenstaande formulier ingevuld dan ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging met de eerste informatie. Vervolgens volgt er nog een aanvulling.

Proeven en fietsen Markelokaal

DATUM Zaterdag 21 mei 2022

START  tussen 10.00 – 12.00 uur in tijdsloten van een kwartier bij de Schöppe, Oude Borculoseweg 7, 7475 NE Markelo.

Plan hier eenvoudig de route

INFORMATIE PROEVEN & FIETSEN
Voor meer informatie en vragen kun je een mailtje sturen naar Laura van der Linde. Dat wordt dan zo snel mogelijk beantwoord. (graag wel even Proeven & Fietsen in het de onderwerpregel van het mailtje vermelden).

Deelname is geheel op eigen risico. Van alle deelnemers verwachten wij, dat zij zich, indien van toepassing, houden aan de geldende verkeersregels, zoals vermeld in het Wegenverkeersreglement.