Een mooie dag begint met een goede voorbereiding. Daarom vinden we het prettig om van te voren te weten hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen verwachten. Ook in verband met de bereiding van de hapjes en drankjes. Wil je daarom het onderstaande formulier invullen?

Hartelijk bedankt alvast.

Velden met een * zijn verplicht

Je gegevens worden alleen gebruikt voor deze fietstocht. Daarna verwijderen we ze. Gegevens worden niet aan sponsoren of derden verstrekt.

Jouw bijdrage aan het goede doel

Deelname aan de fietstocht kost € 15,- per persoon (kinderen tot en met 12 jaar voor de helft). Dat bedrag is inclusief de proeverijen onderweg, waarvoor je voor vertrek bonnetjes ontvangt. Meer betalen mag altijd, denk aan het goede doel! Om op de dag zelf snel van start te kunnen gaan hebben we het liefst dat je van te voren of ter plekke contant betaalt. Pinnen kan eventueel.

Mocht je op het laatste moment besluiten deel te willen nemen, dan kan dat natuurlijk.

Heb je het bovenstaande formulier ingevuld dan ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging met de eerste informatie. Vervolgens volgt er nog een aanvulling.

Proeven en fietsen Markelokaal

DATUM Zondag 17 mei 2020

START 10.00 – 12.00 uur bij de Schöppe, Oude Borculoseweg 7, 7475 NE Markelo.

Plan hier eenvoudig uw route

INFORMATIE PROEVEN & FIETSEN
Voor meer informatie kun je terecht bij Marco Radstake of Laura van der Linde, kartrekkers van Proeven en Fietsen 2020 en leden van de Lions Club Markelo-Lochem Mixed. (stuur je een mailtje graag Proeven en fietsen in onderwerpregel vermelden)

Deelname is geheel op eigen risico. Van alle deelnemers verwachten wij, dat zij zich,  indien van toepassing, houden aan de geldende verkeersregels, zoals vermeld in het Wegenverkeersreglement.