Een mooie dag begint met een goede voorbereiding. Daarom vinden we het prettig om van te voren te weten hoeveel deelnemers we ongeveer kunnen verwachten. Wilt u daarom het onderstaande formulier invullen?

Hartelijk bedankt alvast.

Velden met een * zijn verplicht

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor deze fietstocht. Daarna worden ze verwijderd. Gegevens worden niet aan sponsoren of derden verstrekt.

Uw bijdrage aan het goede doel

Deelname aan de fietstocht kost € 15,- per persoon (kinderen tot en met 12 jaar voor de helft). Dat bedrag is inclusief de proeverijen onderweg, waarvoor u voor vertrek een aftekenkaart ontvangt. Meer betalen mag altijd, denk aan het goede doel! Om op de dag zelf snel van start te kunnen gaan hebben we het liefst dat u van te voren of ter plekke betaalt.

Mocht u op het laatste moment besluiten deel te willen nemen, dan kan dat natuurlijk.

Heeft u het bovenstaande formulier ingevuld dan ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging met de eerste informatie. Vervolgens volgt er nog een aanvulling.

Proeven en fietsen Markelokaal

DATUM Zondag 19 mei 2010

START 10.00 – 12.00 uur bij de Schöppe, Oude Borculoseweg 7, 7475 NE Markelo.

Plan hier eenvoudig uw route

INFORMATIE PROEVEN & FIETSEN
Voor meer informatie kunt u terecht bij Marco Radstake of Laura van der Linde, kartrekkers van Proeven en Fietsen 2019 en leden van de Lions Club Markelo-Lochem Mixed. (stuurt u een mailtje graag Proeven en fietsen in onderwerpregel vermelden)

Deelname is geheel op eigen risico. Van alle deelnemers verwachten wij, dat zij zich indien van toepassing zullen houden aan de geldende verkeersregels zoals vermeld in het Wegenverkeersreglement.