DE START 
Verscholen in het coulissenlandschap rond Markelo ligt een gerestaureerde schuur. Het startpunt van de fietstocht is in een voor het landschap zo karakteristieke Schöppe. Jonneke en Arjen hebben de schuur met liefde verbouwd. Regelmatig worden er concerten gegeven en de schuur is zeer geschikt om bijeenkomsten in te organiseren of als vakantiewoning.

Op 19 mei wordt de schuur ingericht als gezellig startpunt voor Proeven en Fietsen. De koffie pruttelt, schalen lekkers staan klaar en de kippetjes scharrelen rond. U kunt u op uw gemak voorbereiden op een leuke tocht. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig.

Bij terugkomst wacht u vast een muzikale verrassing.

TUSSENSTOPS

Wat de fietstocht Proeven en Fietsen zo leuk maakt is dat u plekken in Twente en de Achterhoek gaat ontdekken waar u anders misschien niet zou komen. U krijgt een kijkje achter de schermen. U ontdekt waar ondernemers trots op zijn en hoort ze er over vertellen. Gastvrijheid en samenwerking staan daarbij centraal. Want in een streek als deze zetten we er gewoon de schouders onder en is het ‘niet ouwehoeren, maar doen!’

TUSSENSTOP 1:

TUSSENSTOP 2:

TUSSENSTOP 3:

TUSSENSTOP 4:

TUSSENSTOP 5: